Vinnende SEO-Ideer

 

Optimalisering av søkemotorer gir stort potensial for ethvert nettsted, men ikke hvis det forfølges på feil måte. Denne artikkelen vil gi deg de beste tipsene for å sikre at nettstedet ditt blir funnet uten å forårsake problemer mellom deg og søkemotorene dine.

Når du konfigurerer nettstedet ditt med SEO, velger du noen få nøkkelord for å optimalisere og fokusere innsatsen din på disse. Hvis du prøver å bruke for mange forskjellige søkeord, vil det føre til fortynning av søkeord, der vekten av søkeordene dine går tapt i teksten. Hvis du må ha mange forskjellige nøkkelord, kan du opprette flere sider som kan lenke tilbake til produktsidene dine.

Hvis du prøver å senke kostnadene i ditt første SEO-løp, kan du bruke og teste langhale søkeord. Du kan bli overrasket over forholdet mellom pris og besøkende for visse varianter av lange hale hos populære søkeord. Hvis du kan bruke $ 100 for å få 1000 besøkende til nettstedet ditt, er det bedre enn å bruke $ 1000 for å få 5000 besøkende. Husk at du kanskje må kjøre flere kampanjer samtidig hvis du bruker denne metoden.

Søkemotor optimaliserer alle eiendeler som finnes på nettstedet ditt. Ved å utføre SEO på regneark (.xls), dokumenter (.doc, .pdf), videoer (.avi), lyd (.mp3), presentasjoner (.ppt) og bilder (.jpg, gif, .png) i din nettsted, kan du maksimere antall søk som henviser websøkere til nettstedet ditt og øke nettstedets trafikk.

Tålmodighet er en dyd i søkemotoroptimalisering. Du vil ikke se noen øyeblikkelig tilfredsstillelse av arbeidet ditt. Det kan ta flere måneder før du kan se resultatene av arbeidet ditt lønne seg. Jo nyere du er i virksomheten, jo lenger vil det være for deg å få tak på ting.

Søkemotorer gjennomsøker hele nettstedet som standard, så du bør inkludere en robots.txt-fil for å ekskludere sider som ikke er relevante for emnet ditt. Skriv filen og last den opp til rotkatalogen på nettstedet. Dette vil fortelle søkemotoren hva du skal ignorere med en gang, slik at den ikke kaster bort tid på å gå gjennom informasjon som ikke er viktig.

Send nettstedet ditt til store søkemotorer. Dette kan virke som om det er et åpenbart trinn, men mange sideeiere tror at en søkemotor vil koble til deg hvis noen søker et bestemt søkeord. Selv om dette kan være sant, er du kanskje ikke den første på listen, eller til og med på den første siden. Optimaliser denne strategien ved å betale en liten avgift til søkemotoren, og få nettstedet ditt på toppen av resultatene.

En av de beste måtene å få nettstedet ditt rangert høyt med søkemotorene, er å plassere søkeordsetningen i domenenavnet. Med søkemotoroptimalisering øker søkeordet ditt som blir plassert i domenenavnet din rangering. Det kan til og med ha nok innvirkning til å plassere deg på første side.

Ikke alle SEO-teknikker er vellykkede, så du må se hva som vil fungere for deg. De nevnte tipsene skal hjelpe deg med å få mest mulig ut av søkemotoroptimaliseringen.