Måter Som Søkemotoroptimalisering Kan Hjelpe Din Virksomhet

Du har alltid ønsket å finne ut om, eller muligens forbedre din nåværende kunnskap om, søkemotoroptimalisering og har gjennomsøkt Internett for informasjon som kan hjelpe deg. Tipsene og triksene vi gir i denne artikkelen, når de følges som foreslått, skal hjelpe deg med å enten forbedre det du allerede har gjort, eller hjelpe deg å starte godt.

For SEO formål er det et lurt grep å bruke flere kortere artikler på nettstedet ditt i forhold til en veldig lang artikkel. Lange sider blir vektet mindre enn kortere av søkemotorene. Dessuten leser mange seere ikke hele artikkelen hvis den er for lang.

Når du setter opp en side for SEO, må du unngå fristelsen til å sette opp tekst eller lenker spesielt for å manipulere søkemotorer. For eksempel vil tekst som har samme farge som sidebakgrunnen, tekst som er usynlig liten, eller lenker som bare er noen få piksler brede, utløse alarmer på søkemotoren. Disse “black hat” -metodene kan føre til at nettstedet ditt utelukkes helt fra oppføringene.

For å forbedre søkemotoroptimaliseringen din, bruk så mye naturlig språk som mulig. Ikke pakk teksten din full av nøkkelord, ettersom søkemotorer teller dette mot deg, vel vitende om at det har vært et triks å øke søkerangeringen tidligere. Bruk i stedet nøye utvalgte nøkkelord sparsomt i hele teksten.

Selv om søkemotorer finner nettstedet ditt alene hvis innholdet er relevant, bør du fortsatt sende nettstedet ditt til forskjellige søkemotorer slik at de finner nøyaktig det du vil at de skal se. Manuell innlevering gir deg mye mer kontroll i prosessen, og det er det du vil ha som markedsfører.

Husk at nøkkelord eller setninger på hver av sidene dine skal utgjøre omtrent 3 til 5 prosent av sidens totale tekst. Søkeordene dine skal være spredt over flere sider, og ikke bare fokusere på hjemmesiden, ettersom alle sidene dine har betydning. Siden din kan ha flere inngangspunkter hvis den har flere rangeringer.

Ta deg tid til å sikre at begynnelsen på hver sidetekst kan fungere som en META-beskrivelse. Dette innholdet er det noen søkemotorer vil bruke på resultatsidene. Å ha dårlig eller ubrukelig innhold på nettstedet ditt kan skade SEO.

Start en blogg for å øke søkeresultatene for nøkkelord med lange hale som fokuserer på flere nisjeaspekter av virksomheten din. Disse søkeordene passer ikke godt inn i hovedinnholdet på nettstedet. Å skrive spesifikke blogginnlegg på mer definerte nøkkelord, trekker imidlertid ekstra nettstedstrafikk. Det er også mer sannsynlig at blogger mottar lenker fra andre nettsteder og øker rangeringen din med Google, fordi ferskere innhold blir gjennomsøkt og indeksert oftere.

For å oppsummere er det ganske mye å lære om søkemotoroptimalisering. Ikke bli overveldet skjønt, for det er mye å ta i. Avhengig av situasjonen din, er din fortsatte suksess eller starten på en ny utfordring avhengig av din vilje til å lære og den personlige forpliktelsen du investerer.

Sliter Med Søkemotoroptimalisering?